Onze diensten


Wij bieden u uw eigen toegang tot uw administratie in Snelstart aan. Hierin voert u de mutaties (verkoop- en inkoopfacturen) in, leest u de bankmutaties (van elke bank) in vanuit uw telebankieren omgeving en controleert u de boekhouding aan de hand van lijstwerk. Vervolgens genereert u de BTW aangifte en verstuurd u deze vanaf uw eigen (beveiligde) gedeelte van de website van de Belastingdienst.

Desgewenst kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen in het voeren van uw boekhouding:

  • U voert alle (verkoop-, inkoop- en bank)mutaties in; vervolgens voeren wij een controle uit alvorens u een BTW aangifte opmaakt.
  • Na het invoeren controleert u zelf de ingevoerde mutaties en laat ons de BTW aangifte opmaken.
  • U voert alle (verkoop-, inkoop- en bank)mutaties in waarna wij de controle en het opmaken van rapportages voor onze rekening nemen.

 

U kunt zelf te allen tijde invoeren, inkijken, controleren en printen van de administratie.

Voor het gebruik van de online versie van de SnelStart software maakt u via internet verbinding naar onze beveiligde server waar uw SnelStart administratie op staat. Kunt u meteen bij uw administratie vanaf de zaak of in uw hotel, zelfs thuis vanuit uw luie stoel! En nu is zelfs uw volledige SnelStart administratie in één klap toegankelijk vanaf uw iPhone of iPad!

Om dit te realiseren hebt u, uiteraard naast een SnelStart Online abonnement, slechts de Remote Desktop Client van Microsoft® nodig (klik hier voor de downloadpagina). Voor toegang vanaf de iPad hebt u iTap nodig, met de Terminal Server Gateway-addon. Deze is te vinden in de Appstore. De tarieven voor het online verwerken van uw administratie vindt u hier.

 

Verder zijn wij ook partner van Exact Online om administraties te controleren welke door klanten zelf worden verwerkt. Wij hebben zelf jarenlange ervaring met Exact Software en kunnen u dan ook prima van dienst zijn met vragen waar u tegenaan loopt bij het verwerken van de administratie. Mocht u een licentie aanschaffen, kunt u ons koppelen als boekhouder zodat wij onder onze licentie uw administratie kunnen benaderen. Hier zijn geen kosten of extra licentie voor nodig!